Megszűnt a budi korszaka!!!

 

Ez a pillanat is eljött végre: fölavattam a házban a vécénket! Ráadásul ez egy olyan vécé, ami beépített bidével rendelkezik. Eddig azt hittem, annál nagyon pillanat nem lehet, mint amikor mosogatóm lett és nem kellett többé kivinni kiönteni a vizet. De most nem tudom eldönteni, mi emelte jobban a komfortunkat: a vécé vagy a mosogató.

Azért az igazsághoz hozzátartozik, hogy ez a vécébekerülés egyelőre ideiglenes: ha beindul a terveink szerinti burkolás, akkor nyilván egy pár napra visszakényszerülünk a budiba. És: a budit egyáltalán nem tervezzük megszűntetni, mert amikor a kertben teszünk-veszünk, nem fogunk mindenféle csipp-csupp (avagy: csirr-csurr) ügyben berohangálni a házba.

És még egy jelentős, de remélhetőleg hamarosan megoldásra kerülő probléma van: nincs még a vécének ajtaja. Mivel van egy ajtó, ami a hátsó, a vécét tartalmazó nagy légtért és az első, az életteret tartalmazó nagy légtért elválasztja, a vécéajtó elkészültéig ez a vécé ajtaja. És hogy azért ez ne legyen mégsem olyan hatalmas nagy probléma, tegnap mindenféle hiperszuper illatosítót összevásároltam.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Era 2008.07.11. 22:09:30

Gratulálok!!
Lassan-lassan összkomfortos kis házatok lesz!!Ha megyek Hozzátok kipróbálhatom??Lemeózom! Jó?? Addig meg használjátok egészséggel, mikor a szükség úgy hozza..

Puccos 2008.07.14. 22:11:42

Én is garatula!Az a masina mi hozzá????

minyike · http://enkisfalum.blog.hu/ 2008.07.15. 08:22:19

Az a masina vécére szerelhető bidé. Vagyis budibidé. (Nekünk ez az első ebben a műfajban és mondhatom, nagyon jó!)
süti beállítások módosítása