minyike 2008.08.17. 21:22

Olimpia!

Mert burkolás ide, meszelés oda, takarítás amoda, olimpia zajlik Pekingben. Én amúgy nem vagyok az a fanatikus sportnéző, de ha olimpia van, akár nyári, akár téli, oda vagyok ragasztva a tévé elé, de legalább a rádió mellé.

Amikor Kisfaluba kerültünk, sokáig az volt az alapelvünk, hogy itt nem lesz tévé. Ez az elv tartotta is magát egészen az athéni olimpiáig. Akkor került ide a tévé, az antenna pedig a kert aljában levő diófához lett erősítve, ezzel az adás minősége és a szél fújása között egyenes volt az arányosság. Az athéni olimpia végetért, a tévé ittmaradt – főleg a fiúk miatt, akik azért néha unják a falusi tartózkodást. És idén, az olimpia előtt Lajos fölvitte az antennát a padlásra és rögzítette, ezzel az adás minőségét jelentősen emelve. Lajos, aki mindig tiltakozott a tévé ellen, de azért pl. a vízilabdás fiúkért ő is szívinfarktusközeli állapotba tud kerülni.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása