minyike 2008.10.18. 15:54

Nagy Mosoly!

Itt a blog.hu-n találtam a Nagy mosoly! című blogra. A gazdája gyűjti az olyan fényképeket, amiken mosolyt vél felfedezni, érdemes megnézni. Ez juttatta eszembe, hogy a mi kisfalusi kapunkat is díszíti egy mosolygós tárgy. A házzal örökölt limlomok, vashulladékok között találtuk ezt a rozsdás alkatrészt, ami talán egy terménydarálónak lehetett valaha része. A felirat (amiből a mosolygó száj lett) szerint Fiľakovon, magyarul Füleken gyártották.

A fénykép jó pár éve készült, amikor Miki anyák napi meglepetésként földíszítette az egész kaput pitypangokkal.


 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lily · http://ficsergo.blogspot.com/ 2008.10.18. 18:01:28

Nekem is van hasonló blogom, bár nem csak olyan képeket teszek fel, amin mosoly van, hanem olyat is ami mosolyt csalhat. :) (mosolycsalo.blogspot.com/)
Ha csak pár ember mosolygott a gyűjtött képekkel, már nem molyolok vele hiába. Jó ez a kép, gondolom örültél. Emlékszem én is mennyire boldog voltam az első anyáknapi kuglóffal, mégha enyhén folyós állapotban terült is szét a tepsiben...

sebee 2008.10.19. 14:05:27

Ez aranyos:) a kellö fantázia megvan a mosolyok figyelésére, úgy látom:) csal így tovább(Y)

minyike · http://enkisfalum.blog.hu/ 2008.10.20. 11:00:50

Lily, AZT a blogodat is ismerem :)
Sebee, köszi a biztatást, igyekszem. Majd készítek róla egy pitypangmentes képet is.
süti beállítások módosítása