minyike 2008.11.21. 15:08

Tartók

Még az őszi szünetben történt az is, hogy végre fölszereltük a mindenféle tartókat a vécénkbe. Az IKEA-ban sikerült vennünk potom pénzért fából készült vécépapír- és törülközőtartót. Lehet ott kapni ugyanilyen stílusban készült polcokat is, de azokat már nem annyira potom pénzért, hogy ne legyen érdemesebb nekivágni elkészíteni őket sajátkezűleg tetőlécből.

Mindig fájó szívvel fúrjuk meg a csempét, mert ha később kiderül, hogy valami nincs ott jó helyen, a csempén levő lyukat csak a csempe cseréjével lehet eltüntetni. A falon fúrt fölösleges lyuk viszont sokkal könnyebben eltüntethető. Így hosszas hezitálás után nem csak a fogast, hanem a vécépapírtartót is a csempe fölé, a falra fúrtuk. Így ugyan igen magasan van és néhány napos próba után most egy picit kényelmetlennek tűnik a használata, de szerintem meg fogjuk szokni. Ha meg nem, még mindig meg lehet fúrni a csempét.

Egyébként meg kell hogy mondjam, igen jólesett, hogy nem kellett a már akkor is korán beköszöntő sötétben a fejemen a fejlámpával kibotorkálni pipikélni. Csak a lámpát kellett fölkapcsolni és a benti papucsban elcsoszogni a vécéig – minő luxus!
 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kedves Rokon 2008.11.22. 03:28:04

És mi lesz így a mélynövésű Kedves Rokonokkal és Megértő Barátokkal?
A patakparti kirándulás a sötétben persze nem fog sokáig hiányozni, de vécépapírtartó magasságára való tekintettel a biciklis fejlámpát ezután is el fogom kérni!

Lily · http://ficsergo.blogspot.com/ 2008.11.23. 16:59:21

Én sem szeretek csempét fúrni... szerintem meg fogjátok szokni, remélem. :)

Era 2008.11.24. 08:50:48

Mindig mondtam, hogy a Főkandúr Bandi nagyon univerzális... Ügyes!! Ha letekersz még kb.50-60cm papírt, akkor akció után még a hátsótokat sem kell megemelni a papír tépéshez! Olyan jól sikerültek a kiegészítők, hogy lehetne Lajos az IKEJA beszállítója??!! Nekem teccik!!!

minyike · http://enkisfalum.blog.hu/ 2008.11.24. 11:08:17

Kedves Rokon, erősen mélynövésű közös ismerősünk már kipróbálta és neki sem okozott gondot a magasság, nem kellett neki lámpa. Másrészről pedig lehet úgy is csinálni, hogy mielőtt az ember lánya leül, letekeri a szükséges mennyiséget. Ettől függetlenül bármikor nagyon szívesen odaadom a fejlámpát, de inkább biciklizéshez, jó? :)))

minyike · http://enkisfalum.blog.hu/ 2008.11.24. 11:09:35

Era, azok a kiegészítők még nem készültek el, de biztos vagyok benne, hogy simán überelni fogják az ikejás beszállító színvonalát!

Kedves Rokon 2008.11.24. 19:16:56

Ebben a hidegben nincs az a sör (se forraltbor! mielőtt ideírnád!), aminek a kedvéért én biciklire ülnék! :) De azért kösz!
süti beállítások módosítása