Az ötlet Egyesületünk vezetőjétől származott: készítsünk egy A3-as méretű 2009-es egész éves naptárt, olyat, amit föl lehet rajzszögezni a falra és Kisfaluról szól. Kisvaxférjet kérte meg a naptár elkészítésére, ő készítette már tavaly az összes falubeli esemény plakátját és a szilvanapi lekvárosüvegek címkéjét is. Fényképeket pedig tőlem kértek.

Így összeültünk fényképeket válogatni. Csak a 2008-asokból válogattunk, de így is nehéz dolgunk volt, annyi minden történt tavaly. Végül kiválogattunk első lépésben 45-öt, aminek hallatán Kisvaxférj megkérdőjelezte az épelméjűségünket: el tudunk képzelni ennyi képet egy naptáron???

Végül jelentősen redukáltuk a képek számát, a naptár pedig december 31-ére el is készült.

Január 1-jén indultunk el hárman lányok (angyalok??) naptárt osztani a faluban. Kivétel nélkül minden házba bekopogtattunk és adtunk egy-egy példányt, nagy örömet okozva ezzel. Volt, ahol gondolva az egyes Szomszédfalvakban élő, de Kisfaluval szoros kapcsolatot ápoló rokonokra, többet is hagytunk.

Küldtünk egyet Szlovákfaluba is, ami végül előbb ért oda, mint mi a korcsolyázás után. És itt jött a bibi: nagyon nagy tetszést aratott ott is a naptár és sorban jöttek a megrendelések. A naptár meg elfogyott. Kénytelenek leszünk újakat nyomtatni.
 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Saille · http://ficsergo.blogspot.com/ 2009.01.08. 23:03:17

Na ezen meg könnyesre hatódtam... Lélekmelengető, ismét.
süti beállítások módosítása