minyike 2008.08.14. 14:37

Burkolunk II.

Azt ígérték a mesteremberek, hogy egy hét alatt végeznek a burkolással és lám: múlt héten csütörtökön kezdték és tegnap, szerdán befejezték (vasárnap persze nem dolgoztak). A végeredményről elöljáróban csak annyit: pazarnak tűnik! Majd ha minden kész lesz, csinálok róla néhány fényképet és közzéteszem.

Ehhez viszont kell még néhány dolog, ami már ránk vár. Jól dolgoztak a mesterek, de természetesen nincs tökéletes ember az építőiparban – legalábbis én még nem találkoztam ilyennel. Így először a fugahibákat javítgatom én, közben Lajos az elmúlt néhány évben keletkezett fali vakolathibákat javítgatja. Ezután következik a többszöri felmosása a padlólapnak és többszöri lemosása a csempének, eltávolítandó a fuga maradékait. Ehhez tegnap olyan dolgokat vásároltam, amire idáig nem volt szükség: mopot hozzá tartozó kicsavarós vödörrel, dörzsis szivacsokat, mindenféle mikroszálas csodakendőket. Ezzel párhuzamosan még kihasználjuk, hogy üresek a helyiségek és kimeszelünk. Végül pedig a padlót, mivel mégiscsak tégla az anyaga, kétszer (igen, Kisvax, kétszer!!) be kell kenni impregnáló anyaggal és végül a konnektorok, villanykapcsolók is fölkerülnek. Ezután jön a bútorok visszapakolása és reményeim szerint a vécé és a mosogató visszakerülése is.

Mivel ez néhány napi munkát igénybe vesz, ezalatt valószínűleg nem nagyon kerülök gépközelbe, max. a leveleimet nézem meg, ezért pár napos

Blogszünet

következik. De megéri: utána újult erővel térek vissza!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lily · http://ficsergo.blogspot.com 2008.08.14. 16:14:24

Hú, kitartást, jó sikálást, pakolást, szépítést! De jó lesz, ha kész lesz! :) És már annyiszor akartam ezt írni: Üdv a nyulaknak!

kisvax · http://kisvax.blogspot.com/ 2008.08.15. 07:26:55

Mindent bele, harjá, szépüljetek.
Nem kéne min. háromszor kenni...? Átgondoltátok..?

Tsók:)
süti beállítások módosítása