Következzen a sorozatban az utolsó rész.

Üzletfelek

  • Akinek szintén van egy háza egy kis faluban, de nem a közelünkben. Ugyan ez a falu is az ország északi részén található, de egy másik hegy lábánál. Ez az üzletfelem nagy túrázó, és a mi nagy hegyünkön is gyakran túrázik, ilyenkor dob egy telefont, hogy ott vagyunk-e? És jön. Vagy ha nem túrázik, akkor csak úgy jön. Ha nálunk van egy fölösleges kályha, eljön érte, elviszi és azóta is áld minket érte. Amikor pedig kivágatja a bükkfáját, fölszeleteli, beoltja laskagomba-spórával és mivel ilyen spórából nem lehet kis mennyiséget venni, még néhány bükkfaszeletet beolt és a fölösleg elajándékozásánál ránk (is) és a patakpartunkra, mint ideális környezetre gondol.
  • És ne feledkezzünk meg a volt tulajdonosokról, akik minden évben egyszer-kétszer eljönnek meglátogatni minket és nagy örömünkre tetszik nekik az, amilyen módon mi felújítjuk a házat.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Puccos 2008.04.12. 21:51:07

Olvastalak!!Pusza!A traktoros az marha jóóóó!!!:)
süti beállítások módosítása