No persze a hétvégék nem maradtak el, sőt, csak épp két hétvége beszámolójával maradtam el én. Merthogy annyi minden más volt ez alatt az idő alatt az életemben. És ahogy a dolgok alakulnak, lesznek is, de hogy ezt tetézze, ráadásul két kötetet is nyomdába kell küldenem nagyon szoros határidőn belül. Az biztos, hogy arra nem lesz idő, hogy az eltelt időszakról részletesen számoljak be, így tőlem teljesen szokatlanul csak dióhéjban teszem.

Előző hétvégén vendégeink érkeztek a sötét Zalából. Őket is megemlítettem annak idején az Akik szeretnek minket Barátok részében. Rendszeresen vissza-visszatérő barátok ők és ha itt vannak, az az időszak sosincs esemény híján. Most ugyan csak két éjszakát töltöttek nálunk és a középső napon ráadásul elmentek egy motoros kirándulásra, azért az a két este, amit itt töltöttek, ismét felejthetetlenné vált. Természetesen kierőszakoltak nálunk minden estére egy szlovákfalusi kocsmalátogatást, mert azt mi mindig csak erőszak hatására látogatjuk.

Abba a hét végébe belefért még egy csúszdaavatás Kisvaxéknál, de ezt maga Kisvax részletesen leírta a saját blogjában (link oldalt a kitt-katt-nál), így nem ismétlem meg szavait.

A mostani hétvégét pedig Kéménden töltöttük, a 3. Szikince-Ghymes fesztiválon. Erről viszont többedmagammal szintén részletesen beszámoltunk az Index fórumán, a Ghymes-topikban (link szintén oldalt a kitt-katt-nál), ott el lehet olvasni. Talán nem meglepő, hogy ott is van egy minyike nevű beírogató.

És a nyár számunkra legjelentősebb, ha nem is a legnagyobb eseménye is bekövetkezett: pénteken áthelyeztük rezidenciánkat Kisfaluba, egész augusztus végéig. Vagyis hazaköltöztünk. Ezt persze időnként megszakítja egy-egy néhány (részemről általában csak egy) napos út Budapestre munkaügyben, de igyekszem ugyan nagyon szép, de mégis büdös, zajos, tömeges, szennyezett (plusz fényszennyezett) fővárosunkat szeptember elejéig minél kevesebbszer látni.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása