minyike 2008.12.27. 11:44

Házi áldás

Hol hit, ott szeretet,
Hol szeretet, ott béke,
Hol béke, ott áldás,
Hol áldás, ott Isten,
Hol Isten, ott szükség nincsen.

Van nekünk egy Kedves Rokonunk, aki már egy jó ideje arra adta a fejét, hogy foltvarrásokat készít. Ír is erről egy blogot, aminek itt van mindig a linkje baloldalon, ez a Patchwork Mill. Ugyan angolul írja, mert nemzetközinek szánja, de ha netán valaki nem tudna angolul, akkor is érdemes oda benéznie, mert nagyon szép munkákat készít és ezeket le is szokta fényképezni, a fényképek pedig magyarul vannak a blogban.

A tegnapi napot, mint minden évben a december 26-át, együtt töltöttük. És már szinte hagyomány, hogy ilyenkor mi mindig egy kézzel készített munkát kapunk tőle. Idén egy Házi áldást. Kivételesen olyan képet teszek be róla, amit nem kicsinyítek le, így ki lehet nagyítani és meg lehet tekinteni a részleteit.

Kisfalusi házunkban a helye! Oda is szánta. Még idén oda is kerül.
 

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása