Jelentem, Jocó pompásan érzi magát. És még mindig javarészt szobacica. És piszkosul el van kényeztetve. A legtöbb időt valakinek az ölében tölti és ezt természetesnek veszi. Messze nem olyan vad természetű, mint Paca cicánk, aki sosem tűrte, hogy ölben legyen. Jocó nagyon szeret ölben lenni, a szoba másik sarkából nekifutásból, meglepetésszerűen ugrik az ölembe. Mivel napközben általában velem van, az, hogy megpróbálok dolgozni, így néz ki:

Aztán ha a fiúk megérkeznek a suliból, kiragadják az ölemből és ők kényeztetik felváltva.

Lakóhelye éjjel és akkor, ha egyedül van, a fürdőszoba. Itt nagyon jól és csöndben elvan. Kapott egy cicaszállító ládát, ebbe tettünk neki rongyokat és párnát, ebben alszik. Direkt ezt szerettük volna, mert így ez egy megszokott kuckója lett, ebben tudjuk szállítani Kisfaluba és vissza, ott is ebben tud lakni.

Bizonyos szempontból jó választás volt a fürdőszoba: úgy tűnik, Jocó nem idegenkedik a víztől. Egyrészt az egész világon nincs is érdekesebb dolog, mint a központi lefolyó, amikor kihúzza valaki a kádban a dugót. Másrészt ha valaki fürdik, ott sétál a kád szélén, sőt, az illető vízből kilógó testrészein is és ilyenkor bele-beleér itt-ott a vízbe, de különösképpen nem zavarja. Sőt, az is megesett már, hogy belepottyant a vízbe:

Az utóbbi napokban már többször kivittük az udvarra, pontosabban az udvarnak arra a kerítéssel elzárt részére, ahova Mars nem tud bemenni. Innen a szomszédba vagy az utcára is csak olyan jelentős tornamutatványokkal tudna át-, illetve kijutnia, amire szerintem még egy ilyen kiscica nem képes. Marssal való kapcsolata már mutat biztató jeleket: Jocó már nem fúj Marsra, Mars pedig a találkozásaikkor már csak szagolgatja, orrával böködi, maximum görgeti. Bár ma éppen bekapta Jocó fejét, ezt Jocó nagyon rosszul tűrte. De most már sokkal nagyobb és reálisabb veszélynek látom az utcánkban zajló nagy autóforgalmat, ami egy cicát (Hapcit, aki ugyanolyan ezüstszürke cica volt, mint Jocó) már elrabolt tőlünk. Akkor (még Paca előtt) meg is fogadtam, hogy többet nekem nem lesz cicám, mert nagyon rossz volt eltemetni egy fiatal állatot.

Most utazunk először úgy Kisfaluba, hogy mindkét állatot visszük magunkkal. Hogy ez hogy sikerül, arról majd beszámolok.
 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lily · http://ficsergo.blogspot.com/ 2008.12.05. 19:39:06

Tündér! És láthatóan imád téged. Tökéletes kis lény.
süti beállítások módosítása