Hát most aztán tényleg nincs időm írni. Holnap elutazom pulykakast venni, azaz Debrecenbe. Ez amolyan négynapos szakmai konferencia, ami minden évben ilyentájt szokott lenni, de valljuk be: buli. Legalábbis én azzá szoktam tenni. Addig viszont temérdek munkát el kéne végeznem és össze is kéne pakolnom úgy, hogy lehetőleg semmit se hagyjak itthon. És hétvégi beszámolót kéne írnom. Ez vagy összejön ma este teljes agyhiányban, vagy sem.
Debrecenben nem csak jól érezni szeretném magam, hanem valamelyest ki is pihenni. Ezért most bevallom nőiesen: lesz néhány előadás, ami hiányolni fog engem. Abban bízom, hátha találok valamilyen nethozzáférést, akkor megírom a hétvégén történteket (mert azért most is történt néhány eset), ha nem, akkor majd valamikor. Mindenesetre, hogy ne unatkozzon senki, elhelyezek két előre megírt szösszenetet valamikorra a hét két napjára. Viszontlátásra!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kisvax · http://kisvax.blogspot.com/ 2008.07.01. 08:20:36

Jó utat kívánok, vigyázz, nehogy a sok pihenéstől felfekvéseid legyenek...:b
A kasra is ügyelj, mert ha lyukas, kiugrik a pulykakakas:)
süti beállítások módosítása