2008.06.26. 15:46
Róka fogta csuka
Ez a recept nem az én dicsőségem, LT-től tanultam még évekkel ezelőtt. De igen finomra sikeredett. Egy bögrében összekevertem (hidegen sajtolt) olajat, vagy 4-5 fej zúzott fokhagymát és sárga fűszerkeveréket, ezzel a maszlaggal tele is lett a bögre. A fagyasztóból péntek este elővett állatot szombaton reggel jól bekentem ezzel a keverékkel, lényegében bepácoltam és egyben bepakoltam a remoskába. Aztán sütés előtt rákentem egy fél literes pohárnyi tejfölt és megsütöttem. A másik remoskában közben egy kis zsírral összesült a karikára vágott krumpli. Egyszerre lettek kész. Fenséges volt. A csuka alatt maradt szafttal pedig felöntöttem Mars vacsoráját, nem ellenkezett érte.
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.
Beszólások