Még ez is az előző hétvégén történt. Ismét meglátogattuk az immár 3 hetesre cseperedett Hatosikreket. Mondhatom, nagyot változtak az utolsó látogatásunk óta! A szemük kinyílt, nagyot nőttek és a szőrük is megnőtt. Nekem továbbra is Kistehén (a kis fekete-fehér foltos) tetszik a legjobban, az ő szőre kezd hullámos lenni, szerintem nagyon szép kutyus lesz belőle. 3 fiú és 3 lány van. A legnagyobb közülük egy fehér színű fiúcska, aki már akkor nagyon aktív volt, sokat mozgolódott, ugatott.

Másnap cseteltem a gazdival és mesélte, hogy csak egy nappal később már mindannyian ugattak és ki kellett őket költöztetni a habos fehér kosárkából, mert mindannyian kimásztak és már játszottak is egymással. Csak egy nap alatt ennyit fejlődtek! Ma cseteltünk újra, azóta persze még nagyobbat nőttek. Nagyon sajnálom, hogy a következő hétvégén sem tudjuk őket megnézni. Mire újra találkozunk, már eladósorban levő kész kutyák lesznek.  

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bukfenc · http://pilletanc.blogspot.com/ 2008.11.10. 22:38:13

Tüneményes kis apróságok. :)))
süti beállítások módosítása